ŠUZA – iz škole u znanost i akademsku zajednicu

ŠUZA - Iz škole u znanost i akademsku zajednicu službeni je program  popularizacije znanosti Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Program je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima. Program se izvodi s ciljem povećanja interesa javnosti za znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku.
ŠUZA provodi svoj program kroz razne aktivnosti. Organiziramo radionice i predavanja koja približavaju učenicima nova znanstvena otkrića, tehnološka zanimanja i modernu tehnologiju. Širimo mrežu popularizatora znanosti putem edukacijskih seminara za nastavnike i profesore. Organiziramo posjete škola laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva. 


2. susret STEM nastavnika

Pozivamo Vas na 2. susret STEM nastavnika na FER-u u utorak, 30. siječnja u 19 sati u učionici A211. Predviđeno trajanje događanja s druženjem je 90 minuta.

FER-ov program popularizacije znanosti ŠUZA je za Vas pripremio predstavljanje iErasmus+ projekta „INA-CODE – innovative approach for coding in digital era“ te dvije Arduino radionice, Arduino i senzori (za početnike) te Arduino i zasloni (za one s predznanjem). 

Kako bismo mogli osigurati dovoljno mjesta i materijale za sve sudionike molimo vas da nam potvrdite svoj dolazak ispunjavanjem formulara i izborom radionice kojoj želite prisustvovati na linku.

Svi sudionici će primiti potvrde o sudjelovanju s naznačenim trajanjem edukacije.

Autor: Ana Sović
Popis obavijesti